Wishlist

Wishlist | London

Over iets meer dan een week ga ik 4 daagjes naar London met mijn vriend. Hij heeft mij dit gegeven als verjaardagscadeau! En naast allerlei culturele dingen doen, gaan we natuurlijk ook even shoppen. En in Engeland hebben ze heel veel merken die ze in Nederland niet verkopen of moeilijk te verkrijgen zijn. Daarom heb ik een kleine wishlist gemaakt.

london-wishlist

clinique-7day

Clinique 7 day scrub cream rinse-off formula – £20 (Debenhams), omgerekend €22,14.

kat-von-d

Kat von D Everlasting Liquid Lipstick – £16 (Debenhams), omgerekend €17,79.

pixi-glow-tonic

Pixi Glow Tonic – £18 (Marks&Spencer), omgerekend €19,96.

pixi-sleep-mask

Pixi Nourishing Sleep Mask – £18 (Debenhams), omgerekend €19,96.real-techniques

Real Techniques Multitask Kabuki Set – £19,99 (Boots), omgerekend €21,11.

sensationail

Sensationail Polish to Gel Transformer – £15 (Boots), omgerekend €16,63.

Het is een kleine mix van skincare en beauty. De scrub van Clinique en de gel transformer van Sensationail staan al een tijdje op mijn lijstje. Mijn sample van de scrub is bijna op dus ik wil nu graag een fullsize. En ik ben al een hele lange tijd aan het zoeken naar die gel transformer, maar ik kan hem hier in Nederland niet vinden. Nou maar hopen dat ze die op voorraad hebben bij Boots – gelukkig zit ‘ie op bijna elke straathoek, zoals de Kruidvat hier) – want dan kan ik eindelijk al mijn gewone nagellak gebruiken samen met mijn gellak.

Sinds een paar weken is Kat von D verkrijgbaar in Engeland, dus daar ga ik dan ook maar goed gebruik van maken. Ik ben echt zo benieuwd naar haar make-up producten. Ik zwijmel elke keer weg bij haar Instagramfeed!

En nog een voordeel aan nu naar Engeland gaan is dat de pond heel gunstig staat! Veel beautyproducten zijn al een stuk goedkoper dan in Nederland, maar nu is het dus nog beter!

Of ik alles van deze wishlist zal halen, weet ik nog niet. Ik ga denk ik ook dingen kopen die ik hier niet in heb staan. EN natuurlijk al wat dingen voor Kerst shoppen, aangezien London vanaf volgend weekend al helemaal in kerstsferen is!!

Zouden jullie een shoplog willen zien als ik terug ben?

signout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *