Wishlist

Wishlist | Beauty

A girl can always dream!

 

Ook al heb je al een redelijke verzameling, er kan altijd meer bij. Daarom laat ik jullie vandaag de producten zien die op dit moment op mijn wishlist staan.

morphe 35O palette

Morphe 35O palette – Jammer genoeg is deze vaak uitverkocht bij Boozyshop. Maar de prijs-kwaliteit verhouding is geweldig en er zitten allemaal kleuren in die ik veel gebruik. En een mooie mix van mat en glanzend!

boozyshop rose gold brushes

Boozy Cosmetics Rosé Golden 10 piece brush set – Een mooie kwastenset, net iets anders dan normaal, alle essentials zitten erin en voor een goede prijs! Do I need to say more?

The Balm the manimizer sisters

The Balm The Manimizer Sisters – Ik heb alleen maar mooie reviews gezien van deze highlighters. En vooral van Mary-Lou. En een goede highlighter is altijd belangrijk.

UD Gwen Stefani

Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette – Een limited edition oogschaduwpalet van UD in samenwerking met Gwen Stefani. Al haar favorieten in één palet. Ik vind haar een echte powervrouw, dus dit kan alleen maar een geweldig palet zijn!

milani luminoso blush

Milani Luminoso blush – Bijna elke blogger heeft deze wel en hij staat bij iedereen. Dan kan ik natuurlijk niet achter blijven, toch? En ik denk dat deze echt geweldig is in combinatie met één van de luminizers van The Balm.

signout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *