Shoplog

Shoplog | Londen november 2016

Ik was deze maand een lang weekend in Londen samen met mijn vriend. Hij had mij dit als veerjaardagscadeau gegeven. Superleuk natuurlijk! Zoals jullie al eerder op de blog hebben kunnen lezen, waren er een aantal dingen die ik tijdens deze trip wilde halen. Vandaag laat ik jullie zien wat ik aan beautyproducten heb gekocht in Londen. Kijken jullie mee?

Ik ben stiekem wel een beetje losgegaan in Londen, maar dat zal je wel zien in deze shoplog. Er zijn gewoon een aantal merken en producten die je niet gemakkelijk in Nederland kunt krijgen. Laten we als eerste gaan kijken naar de geshopte make-upproducten.

1
Ik moest en zou iets van Kat Von D kopen. Dat is namelijk ook pas een aantal weken te koop in Engeland. Daarvoor moet je bij Debenhams zijn. Wat ik heb gekocht zijn de Shade+Light Eye Contour Quad in de kleur Rust en de Everlasting Liquid Lipstick in de kleur Lolita.
Bij Debenhams verkopen ze ook The Balm en daar heb ik ook twee dingen van gekocht, namelijk Appétit Eyeshadow Palette en MaryLou Manizer.
Van Sleek kocht ik het i-Lust Eyeshadow Palette in Diamonds in the Rough, dit is van de nieuwste limited edition collectie.
Ik zocht ook al een hele tijd naar de Polish to Gel Transformer van Sensationail. Deze is gewoon niet verkrijgbaar in Nederland, maar bij de Boots wist ik ‘m te bemachtigen.
Als laatste make-upproduct heb ik een oogschaduw van Mina gekocht in de kleur 114 – jammer genoeg werken ze niet met namen. Ik kende het merk niet, maar toen ik zag dat er een winkel in Londen zat, wist ik dat ik er naartoe moest.

2
Ook wilde ik graag wat nieuwe kwasten van Real Techniques. Dit vind ik echt de meest fijne kwasten die er zijn en meer dan de helft van mijn kwastenstash bestaat dan dus ook uit dit merk. Ik kocht de limited Edition Multitask set. En omdat er bij Boots een actie was, heb ik ook maar gelijk wat nieuwe Miracle Sponges meegenomen. Die komen altijd van pas, aangezien je die wel eens moet vervangen.

3
Als laatste kocht ik dit boek van Pixiwoo. Ik vind deze meiden echt geweldig, net als hun kwasten. Daarom wilde ik ook heel graag hun boek hebben. En die heb ik gekocht bij Harrods.

Prijslijstje:

  • Debenhams – Kat von D palette en liquid lipstick: £33,30. (Debenhams had dat weekend korting op alle make-up)
  • Mina oogschaduw: £6,95.
  • Debenhams – The Balm palette en highlighter: £51,50.
  • Boots – Sleek palette: £7,99.
  • Boots – Real Techniques & Sensationail kwasten, sponsjes en gellak: £34,99. (Het was 3=2, dus ik kreeg £9,99 korting)
  • Harrods Pixiwoo boek: £20,-

Bij elkaar was het dus £154,73. Maar ik heb zo’n lief vriendje dat ik het boek en de Mina oogschaduw van hem heb gekregen.
Zelf was ik dus £127,78 kwijt, wat omgerekend €149,68 is.

Ik ben echt zo blij met alle dingen die ik heb gekocht. Zouden jullie van sommige producten een review willen zien? Laat het weten in een reactie!

signout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *