News

News | KIKO opent nieuwe winkel in Tilburg

Best news ever! KIKO Milano gaat namelijk een winkel openen in mijn stadje: Tilburg. Vorige week, toen ik door het centrum liep, zag ik dat het oude pand van Vodafone omgetoverd gaat worden tot een ware beautywalhalla!

kiko1

Bron foto.

Ik vind het echt geweldig dat KIKO ervoor heeft gekozen om een winkel in Tilburg te openen. Terwijl er ook nog een in Eindhoven zit. Best dichtbij dus.

Ik denk zelf dat het te maken heeft met de komst van een gloednieuwe Primark en een Hudson’s Bay filliaal. Ook al zal het pas eind volgend jaar zijn dat deze twee winkels opengaan, wordt het een stuk aantrekkelijker voor winkels om een filliaal in Tilburg te openen.

De reacties op Facebook van Tilburgers waren trouwens echt geniaal, met dingen als ‘Wat heeft deze winkel wat een Kruidvat of Etos niet hebben?’ en ‘Hier is toch geen markt voor in Tilburg?’. Maar ik denk dat het een hele goede aanwinst is voor mijn stadje!

Wanneer de KIKO opengaat, is nog niet helemaal duidelijk, maar dat zal ergens in de loop van december zijn. Ik kan in ieder geval niet wachten en zal als een van de eerste klanten binnenwandelen, denk ik!

signout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *