Nailart

My nails | week 41

Het leek me leuk om een nieuwe rubriek te starten. Voor degene die mij op Instagram volgen, weten misschien wel dat ik mijn eigen nagels doe. En dat doe ik dan met gellak. Om jullie wat inspiratie te geven en niet iedereen mij volgt op Instagram, laat ik jullie in deze nieuwe rubriek zien wat ik op mijn nagels heb! Daarom vandaag de eerste My Nails!

2

Aangezien het nu echt herfst is geworden – brrrr het is echt zo koud – had ik zin in een ‘autumn-inspired’ kleurtje. Mooie brons-bruin tinten met een hintje rood.

1

Dit zijn de kleuren die ik gebruikt heb. PinkGellac 120 Beautiful Black, Pink Gellac 150 Chestnut Brown en Metoe Nails Pure Pigment Dubia.

3

Op mijn pink, middelvinger en duim heb ik twee laagjes van Chestnut Brown aangebracht en beide laagjes een minuutje uitgehard in de LED-lamp. Daarna heb ik met een dotting tool en Beautiful Black stipjes aangebracht en ook weer een minuutje uitgehard en afgesealed met een topcoat.

4

Voor mijn ring- en wijsvinger heb ik gekozen voor een mooi rood pigment. Eerst heb ik een laagje basecoat aangebracht en uitgehard. Daarna met een fluffy kwast het pigment in de plaklaag gedrukt en ingepoest. Het overtollige pigment heb ik met dezelfde kwast eraf gehaald en de nagels gesealed met een topcoat.

Ik ben heel blij met het resultaat en het geeft me echt een herfstgevoel. Mijn nagels kunnen er weer twee weekjes tegenaan!

signout

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *