Make up·Review

Maybelline Color Drama Intens velvet lip pencil

Ik houd van lipproducten die makkelijk aan te brengen zijn en heel goed blijven zitten. En een tijdje had ik de velvet lip pencils van Maybelline al op het oog. Toen de Kruidvat een actie had van 1+1 op alle Maybelline, kon ik  het niet laten om er twee mee te nemen. Vandaag laat ik jullie deze zien!

1 2

Dit zijn de kleuren 630 Nude Perfection en 310 Berry Much. Een mooie nude kleur die wel heel erg lijkt op MAC Velvet Teddy en een mooie donkere kleur, perfect voor de koudere maanden.

34 5

Ik houd echt van dit soort kleuren en producten. Makkelijk aan te brengen, blijven lang zitten en de kleuren zijn geweldig! Misschien ga ik de rest ook nog wel halen.

signout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *