Make up·Review

I Heart Make Up Death by Chocolat palet

Voor chocolade kun je me ’s nachts wakker maken! Toen ik las dat de Chocolate paletten van I Heart Make Up voor een korte tijd bij de Kruidvat te koop zouden zijn, wist ik niet hoe snel ik er één moest bemachtigen. Tuurlijk, ik had ze alle 3 wel mee willen nemen. Maar ik heb er toch voor gekozen om alleen deze mee te nemen: Death by Chocolate.

1

Hoe heerlijk ziet het palet eruit? Geef toe! Je zou er bijna een hapje van willen nemen.

2

3

Op de achterkant van het doosje waarin het palet zit, zie je een afbeelding met alle kleuren erin. Handig!

4

En als je dan het palet opendoet, zie je een grote spiegel, de oogschaduws met daaroverheen een velletje met de namen en een sponsapplicator – die maakt gelijk een enkeltje prullenbak.

Maar nu door naar het belangrijkste: de oogschaduws! Er zitten in totaal 16! kleuren in. En dat voor een prijs van nog geen 8 euro!

6.1 6.2

White light – Don’t let go – Break me up – Consume me – All is lost

7.1 7.2

Lick me – Fool’s gold – One more bar – Devour me – Tear the wrapper – Love you to death

8.1 8.2

Pray for me – Dipped – Tease me – Set me free – Bring down angels

De kwaliteit van de oogschaduws valt me echt niets tegen. Ze zijn lekker zacht – let wel op met fallout! -, geven goed veel kleur af en zijn makkelijk te blenden. En omgerekend kosten de kleurtjes maar vijftig cent per stuk. Goede deal toch? Dus ren snel naar de Kruidvat en bemachtig één van de chocolade paletten van I Heart Make up! Het is echt een aanwinst voor je collectie.

signout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *