Home

Home | Nieuwe kussens

Ik ben gek op kussens! Het liefst leg ik heel de bank vol. Helaas is mijn vriend het daar niet zo mee eens. Wat hij graag wilde in ons nieuwe huisje, waren twee fauteuils. Ik vond het prima en samen hebben we ze uitgezocht. Maar zonder kussens erin, vond ik ze nogal kaal. En na een hele zoektocht heb ik ze eindelijk gevonden!

2

4

Dit zijn ze dan: de Schaakbord Koper kussens van In The Mood Collection. Ik had ze gezien op Wehkamp.nl, maar daar bleken ze uitverkocht te zijn. Dat was flink balen. Maar na een hele speurtocht op Google, heb ik ze uiteindelijk besteld bij Manon’s Collection, een webshop uit België.

3

Het leuke, speelse en abstracte design van de kussens met een geweldige kleurencombinatie. Ik houd echt van koperen accessoires in huis. En daar passen deze kussens geweldig bij!

signout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *